Нашата  социална  дейност  е  ориентирана към  подпомагане  на  финансово затруднени  ученици с отличен и много добър успех,  както и  подпомагане на  социалната интеграция на  хора  с  увреждания, деца  в  риск  и  лица  от  други  социално  уязвими  групи.

Благотворителна фондация „Ст. Атанасов” е с основна дейност подпомагане както финансово така и чрез образователни услуги на деца сираци или деца в неравностойно социално положение. За тази цел Фондацията е създала учебен център в гр. София. В този учебен център се предлагат безплатни уроци по Български език и литература, Английски език, Математика и Информатика, Химия и Физика. Фондацията има партньорство с SOS – детски селища България.

В резултат на нашето партньорство с фондация „Ст. Атанасов”, представители на нашата фондация работят в учебния център като преподаватели.

„Фондация за европейско образование и професионална квалификация” организира и редица социални и културни дейности за децата сираци / посещения на театри, екскурзии в планината и др. /.

За желаещите деца в горепосочните категории да получат безплатни уроци предлагаме апликационна форма, която те могат да попълнят и изпратят на E-mail адреса на фондaцията – Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Aдрес на учебния център: гр. София,Кв. Слатина, ул. „Слатинска” бл. 31 /партера /

Апликационна форма за участие в образователни часове

Име
Invalid Input

Адрес
Invalid Input

Телефон за връзка
Invalid Input

E-mail
Invalid Input

Ученик в
Invalid Input

Наименование на учебното заведение

Клас/курс
Invalid Input

Учебна година
Invalid Input

Професия / специалност
Invalid Input

Форма на обучение:
Invalid Input

Среден успех от миналата учебна година:
Invalid Input

Посещаване на часове по:
Invalid Input

Дейности в свободното време
Invalid Input

Семеен статус:
Invalid Input

сирак без родители, сирак с един родител, безработни родители

Месечен доход на член от семейството:
Invalid Input

Прилагам препоръка от учебното заведение и копие от бележник
Invalid Input

Въведете кода*
Въведете кода
Невалидно поле